Használatra kész weboldal, minden tárhely csomaghoz! 
Tel: +36 20/381 48 91 
Nyitólap → Archív elemek → Tag → oldal
Tovább
6 2013 aug

WordPress 3.6 hiba: Nem lehet elmenteni az oldalakat és bejegyzéseket

Ma, mikor pár oldalt frissítettem a legújabb WordPress változatra, észrevettem, hogy ezeknél az oldalaknál nem lehet új bejegyzést vagy oldalt felvenni.

A tartalom ugyan elmentődik vázlatként, de közzétenni nem engedi a rendszer, hanem 500-as szerver hibát kapunk válaszként.
A hiba pontos okát még keressük, de arra rájöttünk, hogy valamiért az aktuális időzónát nem tudja helyesen lekérni a WordPress.

Amíg erre nem találunk szerver oldali megoldást, addig sem kell kétségbe esnünk, mert van megoldás: ehhez pedig a WordPress Vezérlőpultban kell átállítanunk az Időzónát a helyes értékre.

Menjünk a Beállítások / Általános menüpontba, és az időzónánál válasszuk ki a “Budapest” értéket, majd mentsük el a változtatást.

wp_36_hiba

 

Ezt követően már mennie kell a bejegyzések és oldalak közzétételének, legalábbis nálam megoldotta a problémát.

Tovább
22 2013 márc

Újabb WordPress alapú oldalt adtunk át

Egy újabb WordPress alapú oldalt adtunk át. Ezúttal egy dán sövénykereskedés weboldalát készíthettük el. Teljesen egyedi sablont készítettünk, minden részét az alapoktól írtuk meg a sablonnak. Számos hasznos tapasztalattal bővült az ismeretünk. Egyedi funkciókat is írtunk, hogy a rendelésen végig tudjuk vezetni a vásárlót.

A honlap a http://mirakelhaekken-dk.dk/ címen tekinthető meg. Egy külföldi partnerrel együtt dolgozva valósult meg a projekt, így ők vannak feltüntetve az oldal készítői között.

Felhasznált bővítmények:

  • Nextgen Gallery (Az egyik legjobb képgaléria bővítmény, előszeretettel használtuk most is)
  • Shadowbox JS (A képek és a youtube videók szép megjelenítését szolgálja, nagyon hasznos bővítmény, de üzleti felhasználásra nem ingyenes)
  • Testimonial Basics (Az ügyfélvéleményeket hivatott kezelni, véletlen szerűen jeleníti meg a visszajelzéseket a főoldalon)
  • WP Native Dashboard (Többnyelvű vezérlőpultot lehet vele kezelni, ismét hasznos volt.)
  • YouTube Simplegallery (Egyszerű youtube galériát lehet vele megvalósítani, egy kicsit át kellett írni, mivel alapból nem tudja a lapozást, de ez könnyedén megvalósítható volt)

Amire büszkék vagyunk a projekttel kapcsolatban, hogy a nyitó oldali slider teljesen egyedi koncepció alapján készült el. A megrendelési felület is teljesen egyedi fejlesztés volt, az ügyfél kérése alapján végeztük el a munkát. A közeljövőben még megvalósításra vár, a banki fizetés beépítése is.

Összességében örültünk, hogy ilyen kiváló és igényes partnerrel dolgozhattunk együtt!