Wow, itt a WordPress 3.8, számos újítással

Éééés itt van egy nagyon jó frissítés, ami a designt érintette. Teljesen megújult a WordPress vezérlőpult, a fejlesztők most főként a megjelenésre összpontosítottak.
A friss változat a „Parker” nevet kapta.

wp_3.8_overview

Nézzük, mik az újdonságok (forrás a WordPress frissítés képernyője, mert jobban mi se tudnánk megfogalmazni)

Egy modern új forma bemutatása

Az új WordPress vezérlőpult friss, letisztult formavilággal rendelkezik, amely magán hordozza az áttekinthetőség és egyszerűség jegyeit.
Az Open Sans betűtípus nagyszerű, barátságos szövegolvasást biztosít mind az asztali számítógépek, mind a mobileszközök esetében.
Kiváló kontraszt, és nagy, kellemes betűtípus, amellyel könnyebb az olvasás, és öröm a navigáció.

WordPress minden eszközön

A felhasználók a legkülönfélébb módon csatlakoznak az internetre: okostelefonnal, tablettel, notebookkal vagy asztali számítógéppel. Teljesen mindegy, hogy mit használunk, a WordPress bármihez alkalmazkodik, és otthonosan érezzük vele magunkat bármilyen eszközönl is dolgozunk.

A nyolc színsémából biztosan kiválaszthatjuk a kedvünkre valót. Bármelyiket választjuk, a változás azonnali lesz.

Kifinomult sablonkezelés

Az új sablonkezelő felület lehetővé teszi, hogy sablonainkat egy pillantás alatt áttekintsük. Vagy bővebb információra van szükségünk? Egy kattintással továbbléphetünk. Aztán dőljünk hátra, és használjuk a billentyűzet nyíl gombjait minden létező sablonunk teljes felfedezéséhez.

Gördülékenyebb widget-érzés

Húzás-húzás-húzás. Görgetés-görgetés-görgetés. A widget-kezelés bonyolult tud lenni. Az új design-nal áramvonalassá alakítjuk a widget képernyőt.

Nagy monitorunk van? Több widget területen, akár oldalanként felhalmozhatunkk, kihasználva a rendelkezésre álló helyet. Tablet? Elég csak megérinteni egy widgetet a hozzáadáshoz.