Újabb WordPress alapú oldalt adtunk át

Egy újabb WordPress alapú oldalt adtunk át. Ezúttal egy dán sövénykereskedés weboldalát készíthettük el. Teljesen egyedi sablont készítettünk, minden részét az alapoktól írtuk meg a sablonnak. Számos hasznos tapasztalattal bővült az ismeretünk. Egyedi funkciókat is írtunk, hogy a rendelésen végig tudjuk vezetni a vásárlót.

A honlap a http://mirakelhaekken-dk.dk/ címen tekinthető meg. Egy külföldi partnerrel együtt dolgozva valósult meg a projekt, így ők vannak feltüntetve az oldal készítői között.

Felhasznált bővítmények:

  • Nextgen Gallery (Az egyik legjobb képgaléria bővítmény, előszeretettel használtuk most is)
  • Shadowbox JS (A képek és a youtube videók szép megjelenítését szolgálja, nagyon hasznos bővítmény, de üzleti felhasználásra nem ingyenes)
  • Testimonial Basics (Az ügyfélvéleményeket hivatott kezelni, véletlen szerűen jeleníti meg a visszajelzéseket a főoldalon)
  • WP Native Dashboard (Többnyelvű vezérlőpultot lehet vele kezelni, ismét hasznos volt.)
  • YouTube Simplegallery (Egyszerű youtube galériát lehet vele megvalósítani, egy kicsit át kellett írni, mivel alapból nem tudja a lapozást, de ez könnyedén megvalósítható volt)

Amire büszkék vagyunk a projekttel kapcsolatban, hogy a nyitó oldali slider teljesen egyedi koncepció alapján készült el. A megrendelési felület is teljesen egyedi fejlesztés volt, az ügyfél kérése alapján végeztük el a munkát. A közeljövőben még megvalósításra vár, a banki fizetés beépítése is.

Összességében örültünk, hogy ilyen kiváló és igényes partnerrel dolgozhattunk együtt!

Szólj hozzá!